ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Μια πολύ ζωντανή και όμορφη σχολική γιορτή, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, παρουσίασαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης, στον χώρο εκδηλώσεων του σχολείου μας.

Με αφηγήσεις, ορχηστρικά τραγούδια, παραδοσιακούς χορούς, ποιήματα και θεατρικά, οι μαθητές και οι μαθήτριες τίμησαν τη μνήμη των  ηρώων της ελληνικής επανάστασης  και κατάφεραν να ενθουσιάσουν και να συγκινήσουν τους γονείς και τους συγγενείς που παρακολούθησαν την εκδήλωση. Τα παιδιά, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή, εισέπραξαν επάξια το ζεστό τους χειροκρότημα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, στους εξαιρετικούς μαθητές και τις μαθήτριες μας, αλλά και σε όλους τους εκπαιδευτικούς που βοήθησαν να παρουσιαστεί αυτό το άρτιο αποτέλεσμα στη σκηνή. Ξεχωριστή αναφορά αξίζουν τόσο η εκπαιδευτικός Ηλιάνα Χρηστάνα που είχε τη μουσική επιμέλεια και συνόδευσε με το αρμόνιό της τα τραγούδια, όσο και ο δάσκαλος της ΣΤ΄ τάξης Βαγγέλης Πλιάτσικας, ο οποίος  δίδαξε τους χορούς, σκηνοθέτησε τα θεατρικά δρώμενα και καθοδήγησε όλη την εκδήλωση.   

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *